Welkom

Alustaal is een allround specialist op het gebied van las-en constructiewerk en verfijnde creaties voor onder andere winkel- en scheepsinterieur. Alustaal is een allround specialist op het gebied van las-en constructiewerk en verfijnde creaties voor onder andere winkel- en scheepsinterieur. Ongeacht of uw product uit aluminium, staal, RVS, messing of koper moet zijn, bij Alustaal vervaardigen wij uw product snel en adequaat.

Wij zijn ijzersterk in het uitwerken en fabriceren van uw ideeën, hiervoor hebben wij een team van professionals die met u meedenkt.  Gezamenlijk realiseren wij uw maatwerkprojecten, of het nu standaard producten zijn of kunstobjecten, Alustaal maakt het in de best mogelijk kwaliteit.

Samen naar een hoog niveau.

Ver weg en toch dichtbij

Alustaal is sinds 1983 uitgegroeid tot een volwaardig las- en constructiebedrijf en actief op de regionale, nationale én internationale markt. Ver weg en toch dichtbij. Alustaal werkt met enthousiaste en vakkundige mensen in een ruime bedrijfsruimte met professionele apparatuur. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende dienstverlening, zoals klanten dat van ons mogen verwachten.

Wij staan voor u klaar!